ITE Edificis a Barcelona i província

EXPERTS ITE

Rehabilitació energètica – Tramitació subvencions -Inspecció Tècnica Edificis – Rehabilitació d’edificis – Certificats Energètics

Demaneu pressupost per a la vostra Inspecció Tècnica

Preu ITE desde 200 €

Els avantatges de sol·licitar els nostres serveis

A ITE Edificis som experts en ITE i serveis d’inspecció tècnica d’edificis a Barcelona i província. Som especialistes en rehabilitació d’edificis i certificats energètics.

Us ajudarem en la sol·licitud i tramitació de subvencions per a la vostra rehabilitació.

Professionals qualificats

Equip de professionals altament qualificats amb més de 25 anys d’experiència i més de 300 ITE anuals

Preus imbatibles

Procediment de treball que garanteix preus justos i competitius a les nostres inspeccions tècniques mantenint la qualitat

Tracte personalitzat

Relació directa i propera amb el responsable tècnic que us assessorarà en tot moment

Passar la ITE Edificis: Experts en Inspeccions Tècniques d'Edificis a Barcelona i província

A ITE Edificis, som experts tècnics especialitzats en Inspeccions Tècniques d’Edificis i ens encarreguem d’ajudar-vos a passar la ITE del vostre edifici a Barcelona o província de manera ràpida i efectiva, el millor preu ITE del mercat. Així, complirà amb la normativa vigent i evitarà sancions i multes.

A més, en contractar els nostres serveis, s’assegurarà que el seu edifici estigui en perfecte estat de conservació. Us proporcionarem un informe detallat de les deficiències trobades i la seva qualificació, cosa que permetrà a la comunitat de propietaris abordar les reparacions necessàries de manera eficient.

Si voleu passar la ITE favorablement, us oferim el servei d’informe PRE ITE, en el qual rebreu un llistat complet de totes les deficiències trobades per poder reparar-les. Un cop reparades, emetrem l’informe ITE final, cosa que us permetrà passar la inspecció favorablement i obtenir el certificat d’aptitud per un termini de fins a 10 anys.

Si esteu interessats en realitzar les obres de reparació necessàries per passar la ITE favorable, us proporcionarem assessorament continu. Ens encarregarem de la redacció del projecte tècnic, la sol·licitud de subvencions i ajuts econòmics, la gestió de la llicència d’obres a l’Ajuntament, la contractació amb les empreses constructores i la direcció tècnica de les obres. Per obtenir informació detallada sobre els ajuts econòmics i subvencions disponibles, consulteu el nostre article corresponent.

ITE Edificios en Barcelona y provincia al mejor precio

Procediment inspecció

ITE Edificis

1. Contacte
Contacti amb nosaltres a través del formulari (enllaç) per sol·licitar informació o pressupost gratuït o truqui'ns al 665636599.
2. Reserva data inspecció
Acceptat el pressupost, programarem data d'inspecció amb prou temps perquè els veïns es puguin organitzar.
3. Inspecció de ledifici
Realitzarem la inspecció visual completa amb especial importància de: estructura, coberta, façanes, terrasses i patis.
4. Redacció informe
En 5 dies hàbils el tècnic tindrà preparat el corresponent informe ITE
5. Certificado aptitud
Amb autorització de la comunitat de propietaris es presentarà la ITE a la Generalitat i se sol·licitarà el certificat daptitud.
6. Lliurament documentació
Finalment es lliurarà tota la documentació a la comunitat i se'ls assessorarà en tot moment.

Els nostres clients opinen d'ITE Edificis

Ens esforcem per brindar-los una experiència única i personalitzada, i és gràcies als vostres comentaris que podem continuar creixent i millorant.

Antonio MartinezComunitat C.Escultor Manolo Huge 23

Badalona.

Llegir més
Gran profesionalidad en su trabajo, mucha seriedad y puntualidad, nos lo hizo fácil seguiremos trabajando con David.
Marta Bruguera i PuiggalíComunitat C.Fèlix de Campllonch 16

Mataro

Llegir més
Gestió àgil i eficaç. Hem tramitat ja 2 ITE amb en David, la primera provisional i ara ja la definitiva per 10 anys gràcies a les seves indicacions. Les gestions han estat molt còmodes i s’agraeix molt la seva diligència
Israel Rengel/Carme Menduiña Comunitat C.Sant Bonaventura 8

Mataro

Llegir més
Molt recomanable per realitzar el tràmit de la ITE quan hem hagut de vendre el pis. Tot molt fàcil i amb la celeritat que necessitàvem!”
Miguel MoginoC. Raconada 4

Castelldefels

Llegir més
La atención fue buenísima, David vino a hacer la inspección puntualmente en la fecha acordada. En pocos días ya disponía del informe. 100% recomendado
Angel OrtegaComunitat av. Vallés 457

Terrassa

Llegir més
Contactamos con David para que nos llevara el proyecto de rehabilitación de la fachada, no es solo un profesional increíble sino que nos ha facilitado todo el trabajo y siempre con advertencias positivas, por eso le estamos agradecidos por su profesionalidad y dedicación
Previous
Next

Què és la ITE? Descobreix-ho tot sobre la Inspecció Tècnica d'Edificis

La Inspecció Tècnica d’Edificis, també coneguda com a ITE Edificis, és un procediment d’inspecció que té com a objectiu avaluar l’estat de conservació dels edificis d’habitatges. Aquest sistema verifica que els propietaris d’habitatges compleixen l’obligació de mantenir, conservar i rehabilitar els seus immobles, segons el que estableix el Decret 67/2015 de 5 de maig. Per fomentar el deure de conservació, manteniment i rehabilitació dels edificis dhabitatges, sutilitzen les inspeccions tècniques i el llibre de ledifici. Si voleu informació detallada sobre la ITE a Barcelona, ​​podeu seguir l’enllaç corresponent.

En alguns casos, després de fer la inspecció tècnica del seu edifici, poden ser necessàries obres de rehabilitació. Si aquest és el vostre cas, oferim un servei tècnic especialitzat en rehabilitació d’edificis, amb arquitectes capacitats per assessorar-vos en tot moment.

Serveis d'ITE Edificis

A ITE Edificis som els teus tècnics en arquitectura de confiança

Últimes notícies sobre Inspecció Tècnica Edificis

Tota la informació necessària sobre Inspecció Tècnica Edificis al bloc d’Ite edificios.

Demaneu pressupost per a la vostra Inspecció Tècnica

Preu ITE des de 200 €