Aprengui tot en relació a la ITE a Cornella de Llobregat

Compartir:

La Inspecció Tècnica d’Edificis a Cornella

La ITE Cornella, Inspecció Tecnica d’Edificis Cornella des de 200 € més IVA que oferim a ITE Edificis és un document tècnic que avalua l’estat de conservació dels edificis d’habitatges. La ITE detecta la presencia de problemes i valorar-los tècnicament, així com investigar l’estat general dels elements constructius dels edificis a Cornella. També serveix de guia per incentivar les reparacions i treballs de manteniment dels edificis. De la mateixa manera a la Inspecció Tècnica d’Edificis a Cornella s’indiquen totes les mancances d’accessibilitat i sostenibilitat dels edificis i es proposen solucions perquè les comunitats de veïns les tinguin en compte.

A ITE Edificis assegurem oferir el millor preu ITE per el seu edifici, des de 200 € més IVA. Contacti trucant al 665 63 65 99 , per correu electrònic a info@iteedificios.es o omplint el formulari de contacte situat a la dreta. Immediatament li farem arribar un pressupost ITE sense compromís en menys de 24h, perquè la comunitat de propietaris pugui valorar-ho.

És la ITE obligatòria?

La Inspecció Tecnica d’Edificis a Cornella és obligatoria a nivell nacional per a edificis d’habitatges de més de 45 anys. A Catalunya és la Generalitat de Cataluña qui té les competencies sobre aquesta inspecció. Com molts dels propietaris d’habitatges i comunitats no coneixen encara aquesta nova normativa, “L’Agencia de l’habitatge” va engegar fa un temps una campanya informativa sobre la obligatorietat de passar la ITE. Així doncs, en moltes comunitats de veïns s’han rebut recentment cartes ITE de l’Agència de l’ habitatge de Catalunya.

La Carta ITE Cornella

En les cartes ITE que s’han enviat, és molt important el termini de 4 mesos que concedeixen, donat que aquests edificis ja estan fora de termini. Així doncs és fonamental que es passi la ITE Cornella el més aviat possible per evitar multes i sancions. Contacti amb nosaltres i l’ajudarem a que el seu edifici passi la Inspecció Tècnica.

No dubtin en consultar-nos qualsevol dubte que els preocupi o no disposin de prou informació, a ITE Edificis estem per resoldre els seus problemes i ajudar-lis amb la seva Inspecció Tècnica d’Edificis.

INSPECCIÓ TÈCNICA D'EDIFICIS

Contacta amb nosaltres

Demaneu pressupost per a la vostra Inspecció Tècnica

Preu ITE des de 200 €

Demaneu pressupost per a la vostra Inspecció Tècnica

Preu ITE des de 200 €